CST mönkijän renkaat

Wild Thang on katulaillinen mönkijän mutarengas, jota käytetään maastoajon lisäksi usein yleisrenkaana traktorimönkijöissä. Thangissä on M+S merkintä, eli sillä saa ajaa laillisesti talvellakin.

Stag ja Behemoth ovat hieman tiheämpikuvioisia mönkijän yleisrenkaita radial-rungolla. Tästä runkoratkaisusta on hyötyä kun ajetaan hieman nopeampaa vauhtia kovemmilla pinnoilla. Kumpainenkin rengas on tieliikennehyväksytty ja M+S merkitty, eli ne sopivat ympärivuotiseen yleiskäyttöön.

Sludge Hammer on mahdoton tapaus, suurten lugien, radial-rungon sekä E-tieliikennehyväksynnän ja M+S merkinnän kanssa se on todellinen voittajan valinta. Tällä hillittömällä ATV / UTV / SXS mutarenkaalla voit halutessasi maastoryskäämisen lisäksi ajaa vaikka tiellä, ympäri vuoden.

Stryder on puhtaasti kesäiseen tieliikenteeseen tarkoitettu mönkkärin katurengas asfaltille. Mikäpä siinä kesällä auringon laskuun ajellessa...

Tarjous

CST Wild Thang tieliikennehyväksytyt mönkijän mutarenkaat

Mutarengasuutuus. Katulaillinen rengas joka etenee kosteammissakin paikoissa. Wild Thang on myös M+S = Mud and Snow merkitty!

Lue lisää
Tarjous

CST Sludge Hammer katulailliset mönkijän mutarenkaat

Mönkkärin rengas älyttömän isolla hakulla, tieliikennehyväksytty ja M+S merkitty. Mitä muuta enää tarvit?

Lue lisää
Tarjous

CST Stag katulailliset mönkijän yleisrenkaat

Radiaalirunkoinen Stag vihdoinkin saatavana! Edullinen ja laadukas ATV / UTV -rengas monipuoliseen käyttöön, M+S = Mud & Snow merkinnällä!

Lue lisää
Tarjous

CST Behemoth tieliikennehyväksytyt mönkijän jokapaikan renkaat

Mönkijän rengas mukavalla puolikarkealla pintakuviolla. Katulaillinen ja M+S merkitty, eli tällä saa ajaa laillisesti myös talvella.

Lue lisää
Tarjous

CST Stryder mönkijän katurenkaat

Jos haet mönkijän rengasta pelkästään asfalttiajoa silmälläpitäen, valitse Stryder!

Lue lisää