Mönkijän renkaat poskettoman halvalla jättivarastosta


Meillä on valehtelematta yksi Euroopan kattavimmista mönkijän rengasvalikoimista saman katon alla. On mutarenkaita, katurenkaita, puolikarkeita yleisrenkaita ja vaikka mitä jännää. Tule visiitille ja koe hurmaava kumin tuoksu, vertaile renkaita sydämesi kyllyydestä, täällä se on helppoa ja mukavaa!

Tarjous

Maxxis Zilla tieliikennehyväksytyt mönkijän renkaat

Kookas ja agressiivinen mutta kevyt mönkkärinrengas - ei syö turhaan voimaa! E-tieliikennehyväksytty ja M+S merkitty. Pehmeä kumiseos, hurja pito!

Lue lisää
Tarjous

CST Wild Thang tieliikennehyväksytyt mönkijän mutarenkaat

Mutarengasuutuus. Katulaillinen rengas joka etenee kosteammissakin paikoissa. Wild Thang on myös M+S = Mud and Snow merkitty!

Lue lisää
Tarjous

CST Sludge Hammer katulailliset mönkijän mutarenkaat

Mönkkärin rengas älyttömän isolla hakulla, tieliikennehyväksytty ja M+S merkitty. Mitä muuta enää tarvit?

Lue lisää
Tarjous

Interco Sniper mönkijän renkaat

Sniperin tinkimättömän raju pintakuvio asettaa monsterirenkaille täysin uudet standardit. Tekijämiesten ja -naisten mutakumi!

Lue lisää
Tarjous

CST Stag katulailliset mönkijän yleisrenkaat

Radiaalirunkoinen Stag vihdoinkin saatavana! Edullinen ja laadukas ATV / UTV -rengas monipuoliseen käyttöön, M+S = Mud & Snow merkinnällä!

Lue lisää
Tarjous

ITP Cryptid mönkijän renkaat pehmeisiin ja kosteisiin paikkoihin

Kova menijä hetteikköön ja metsään. Traktorimainen pintakuvio ja renkaan iso koko helpottaa etenemistä vaikeissa paikoissa.

Lue lisää
Tarjous

BKT Bogmax mönkijän mutarenkaat

BKT Bogmax mönkijän renkaat nevalle ja lettosuolle. Näillä matka etenee rivakasti pehmeissä ja vetelissä maastoissa.

Lue lisää
Tarjous

Interco Black Mamba mönkijän renkaat

Maailman överein mönkijänrengas. Et kumminkaan tohi ostaa...

Lue lisää
Tarjous

CST Behemoth tieliikennehyväksytyt mönkijän jokapaikan renkaat

Mönkijän rengas mukavalla puolikarkealla pintakuviolla. Katulaillinen ja M+S merkitty, eli tällä saa ajaa laillisesti myös talvella.

Lue lisää
Tarjous

CST Stryder mönkijän katurenkaat

Jos haet mönkijän rengasta pelkästään asfalttiajoa silmälläpitäen, valitse Stryder!

Lue lisää
Tarjous

ITP Mud Lite XL mönkijän mutarenkaat

Takuuvarma mönkkärin mutarengas vaativalle kuskille! Luja runkorakenne kestää hyvin iskuja ja pistoja. Kestosuosikki joka vie perille asti!

Lue lisää
Tarjous

Sun F A-043 katulaillinen mönkkärin yleisrengas

Sun F tarjoaa kauan odotetun A-043 mallinsa monipuoliseen ajoon, maastoon ja kadulle. Radial vyörengas!

Lue lisää


Jatkuva Neliveto Outlet-myymälämme varastosta Kalajoelta löytyy noin 3000 mönkijän rengasta. Laaja valikoima pitää sisällään mm. Interco, Maxxis, CST, ITP, AMS, Sun F ja Carlisle merkkisiä mönkkärin renkaita. Mallisto vaihtelee äärimmäisen karkeista ja suurista mutarenkaista aina henkilöautomaisiin katurenkaisiin. Väliin mahtuu monenlaista puolikarkeaa mallia eri käyttötarkoituksiin. Pyrimme pitämään suosituimmat rengasmallit ja koot aina varastossamme. Osa renkaista on tilaustavaraa, niiden hinta ja toimitusaika tarkistetaan pyydettäessä.

Mönkijän renkaita on saatavana E-tieliikennehyväksyttyinä ja joitain malleja myös M+S (Mud and Snow) merkittyinä.
Suosittelemme traktorimönkijöihin ja tieliikennemönkijöihin E-merkittyjä renkaita. Jos ajat tieliikennekelpoisella mönkijällä talvella yleisillä teillä, kannattaa valita renkaat joissa on myös M+S merkintä.
Maastomönkijöiden renkaissa ei tarvitse olla tieliikennehyväksyntää, mutta ei siitä haittaakaan ole.

Tilauksesta saatavana myös useita merkkejä ja malleja, joita ei ole listattu sivustollemme. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä ja kysy!

Traktorimönkijöissä ja tieliikennemönkkäreissä käytetään nykyään paljon auton renkaita. Jos olet miettynyt tällaista vaihtoehtoa katurenkaiksi, meiltä löytyy todella laaja valikoima Can-Am & Polaris vanteita 15" ja 16" vannehalkaisijalla. Niihin löytyy helposti ja edullisesti monenlaisia rengasvaihtoehtoja autopuolelta. Jos haluat tilata meiltä isot ATV / UTV vanteet, annamme mielellämme neuvoja ja vinkkejä niihin sopivien auton renkaiden valinnassa. Meillä on tähän liittyen hurjan paljon kokemusta ja tietotaitoa.

Mönkijän renkaiden verkkokauppatilausten rahtivapausraja 250 €. Osamaksumahdollisuus. Erittäin nopeat toimitusajat.

Jatkuva Neliveto -outlet myymälässä Kalajoella vaihtelevia poistomyynnissä olevia mönkijän renkaita pökerryttävän halpaan hintaan. Piipahda paikanpäälle tekemään huippuhyvät kaupat!

Haluamme tarjota parhaat merkit. Emme myy pelkkää hintaa, vaan laatua. Pienellä lisäsatsauksella saat renkaat joista on iloa pitkäksi aikaa.

Lisätietoja puhelinmyynnistämme numerosta 0400 169 906.